În plină pandemie, liderul PSD, Marcel Ciolacu, sfidează regulile de protecție sanitară. Marcel Ciolacu a fost surprins în restaurantul unei pensiuni la aceeași masă alături de 10 persoane, deși numarul maxim permis de lege este de 6 persoane.

Fotografiile difuzate, ÎN EXCLUSIVITATE, de Realitatea PLUS, vin la o săptămână de la prelungirea stării de alertă și intrarea în vigoare a regulilor anticoronavirus. „Schimbarea la față” la care a recurs în ultima săptămână liderul PSD, prin aducerea în partid a unor medici epidemiologi cu renume, ca Adrian Streinu-Cercel sau Alexandru Rafila, pare pentru moment compromisă, după apariția acestor imagini. Marcel Ciolacu s-a remarcat în cele aproape opt luni de epidemie prin încălcarea frecventă a regulilor de protecție, de la nepurtarea măștii, deloc, sau purtarea incorectă, sub bărbie, până la prezența alături de mai multe persoane decât era permis și fără distanțare socială.

FOTO EXCLUSIV Marcel Ciolacu, FĂRĂ REGULI pe timp de epidemie. Liderul PSD, surprins alături de 10 persoane la o masă, într-un restaurant

Marcel Ciolacu recidivează în nerespectarea regulilor pe timp de epidemie COVID-19! Liderul PSD a fost surprins în seara de sâmbătă, la masă, alături de alte zece persoane, la restaurantul pensiunii „Țara Luanei” din Sărata Monteoru, județul Buzău, potrivit relatării reporterului Realitatea PLUS Mioara Costin.

 

Imaginile au fost difuzate, în exclusivitate de Realitatea PLUS, sâmbătă seara.

După cum se observă din imagini, in total sunt 11 persoane la masă, fără să fie respectată nicio regulă de distanțare socială. Pot fi recunoscuți cu ușurință Marcel Ciolacu și fostul premier Mihai Tudose, care stau unul lângă altul. 

Ciolacu a fost contactat de Poliție, după imaginile de la restaurant în care NU avea mască. Liderul PSD și cei de la masă, AMENDAȚI

Prima reacție din PSD după difuzarea fotografiei, exclusiv la Realitatea PLUS, cu președintele partidului, Marcel Ciolacu, surprins încălcând regulile de protecție împotriva coronavirusului, a venit din partea purtătorului de cuvânt. Lucian Romașcanu a declarat sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, că „lucrurile nu au stat chiar așa” cum se observă în fotografie. Totodată, acesta a menționat că regretă incidentul și că mesajul pentru populație este să se respecte regulile de protecție date de autorități pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

Sursa: Realitatea de Bucuresti