Aseară, pe platoul din Piața Dacia a avut loc aprinderea iluminatului festiv. Ca și anul trecut, luminile de sărbători s-au aprins în seara Zilei Naționale

Sâmbătă, 1 decembrie, după cu lăsarea întunericului, pe platoul din Piața Dacia a avut loc aprinderea iluminatului festiv, moment ce a coincis cu deschiderea Târgului de Crăciun organizat de Primărie.

Primarul Constantin Toma a urcat pe scenă alături de prefectul Carmen Ichim, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și reprezentantul Diviziei 2 Getica pentru a aprinde luminile din Târgului de Crăciun.

Evenimentul a fost deschis prin intonarea imnului național de către Corul Lyra condus de Ștefan Stănescu. În continuarea evenimentului, sutele de buzoieni prezenți în Piața Dacia au putut asista la prima seară de concerte oferite de Primăria Buzău.

Târgul de Crăciun va funcționa în perioada 01- 26 decembrie 2018, și conține un patinoar, un carusel și căsuțe cu bunătăți. Patinoarul amplasat pe Platoul Dacia va funcţiona până pe 31 ianuarie 2019.

Articolul precedent3800 de porții de fasole, pentru buzoieni
Articolul următorVideo Un bătrîn a ars în propria locuință