Decizia de întrerupere a ligilor inferioare ar putea fi soluția adoptată în Comitetul Executiv al AJF 

Săptămâna aceasta, în cadrul ședinței de Comitet Executiv al AJF, președinții cluburilor de la Liga a 4-a și a cincea vor decide dacă programul primelor două eșaloane valorice județene va fi inghețat. Propunerea vine după ce  s-a constatat că normele impuse te Ministerul Sănătății și MTS sunt aproape imposibil de respectat de către cluburile din fotbalul mic.

Dacă acest scenariu se va respecta, primele patru clasate în Liga a Iv-A VOR trebui să joace un baraj care să decidă cine va merge la celălalt baraj, cel care decide promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc. În clasamentul la zi, conduce Râmnicu Sărat, urmată la un singur punct de  Voința Lanurile. Vor  mai fi implicate în acest patrulater Săgeata și  Vadu Pașii.

Dacă se îngheață competițiile, nu va mai retrograda nicio echipă, din liga a IV-a. Cu toate acestea, cele mai bune echipe ale eșalonului cinci vor avea drept de promovare.

Proiectul de hotărâre a fost gândit și din cauza costurilor enorme pe care ar fi trebuit să le suporte cluburile, în contextul în care fiecare jucător sau oficial trebuie testat.

Sezonul viitor ar putea debuta pe 15 august. În schimb, pe lângă jocurile de baraj,  din sezonul în curs s-ar putea juca și supercupa județeană, undeva la începutul lui Iulie