La iniţiativa Primăriei Buzău, elevi ai Colegiului “Mihai Eminescu” au fost angrenaţi într-o activitate pliată pe managementul Kaizen.

Peste 500 de elevi voluntari, coordonaţi de profesori, au participat la cea mai amplă acţiune de curăţenie desfăşurată la o unitate de învăţământ.

Acţiunea s-a desfăşurat în curtea Liceului “Costin Neniţescu”. Nu întâmplător. Aici, timp de doi ani, vor învăţa elevii Colegiului “Mihai Eminescu”. Înarmaţi cu mături, lopeţi şi alte ustensile necesare unei activităţi ample de igienizare, elevii au avut mai bine de două ore la dispoziţie pentru a schimba radical curtea unităţii. Echipele de elevi voluntari au fost coordonate de profesori.

În premieră, sistemul de management Kaizen, implementat în Primăria Buzău, a ieşit din sfera obişnuită. La ativitate a participat şi primarul Constantin Toma. Edilul-şef anunţă că acţiunea de azi este doar începutul unei campanii adresate voluntarilor buzoieni dornici să schimbe înfăţişarea oraşului, prin participarea la activităţi de curăţenie. Din primăvara anului viitor, astfel de activităţi vor fi organizate săptămânal

Articolul precedentÎncep lucrările de transformare a Spitalului Brătianu în centru muzeal
Articolul următorPercheziții de amploare, la Buzău. Vizați, traficanții de țigări