Nicolae Ionel Ciucă prim-ministru PNL este ,,cea mai bună variantă de premier gata să preia frâiele unei țări cu un sistem de sănătate în colaps din cauza pandemiei Covid-19”, este de părere preșe­­din­tele organizației jude­țene a Partidului Național Liberal, deputatul Gabriel Avrămescu.

Într-o postare pe Facebook, acesta aduce un adevărat elogiu actualului ministru demis al Apărării: ,,România are nevoie de forță, având în vedere contextul pandemic. România are nevoie de un strateg, un specialist, un om cu expertiză în situații de criză, un om capabil să adune la aceeași masă experți, medici, oameni de stat, personalități pregătite să genereze o soluție pentru revenirea rapidă la normalitate. Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării Naționale, un om cult, foarte bine pre­gătit profesional, un om care se numără printre cei care fac parte din elita României, o personalitate de care politica românească avea nevoie și, poate, singurul om capabil astăzi să se impună și să întărească pe cale diplomatică discuțiile cu statele membre care oferă sprijin european pentru ieșirea din criza de sănătate”, scrie Avrămescu pe Facebook.

Acesta susține că propu­nerea președintelui Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, ,,a fost agreată la nivelul echipei PNL care garantează astfel cea mai bună variantă de premier capabil să adune o majoritate parlamentară ce va susține noul cabinet”.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentRecord de persoane vaccinate în ziua cu 451 de cazuri înregistrate
Articolul următorBilanț coronavirus 22 octombrie: 15.410 cazuri noi și 357 de decese