Zilele trecute s-au deschis discuții pentru un împrumut al lui Joseph Godwin, de la UTA la Gloria Buzău, formație pregătită de Adrian Mihalcea, unde i-ar avea concurenți pe post pe Valentin Alexandru și Alexandru Boiciuc. UTA dorește să-l împrumute pe atacantul de 2.03 metri, Joseph Godwin, până în vară la o altă formație, una din variante ar fi Gloria Buzău.

Din 17 ianuarie, sub comanda lui Adrian Mihalcea se află și Istfan Fulop (32 de ani), mijlocaș care în prima parte a sezonului a evoluat doar 92 de minute în două meciuri pentru ungurii din liga secundă Bekescsaba. Jucătorul originar din Târgu Mureș a mai evoluat în cariera sa la FC Botoșani, Diosgyor (Ungaria) și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Istvan Fulop are 175 de meciuri disputate în prima ligă din România, 88 la FC Botoșani și 87 la Sepsi OSK, și a marcat 38 de goluri, 22 la moldoveni și 16 la ardeleni.

Unul dintre jucătorii care au plecat în această iarnă de la Gloria Buzău este portarul Albert Popa, care nu a jucat niciun meci pentru buzoieni. Acesta va juca la echipa Steagul renaște Brașov. Un alt jucător al Gloriei în primele 16 etape, Sergiu Pârvulescu, a părăsit echipa buzoiană și va juca tot în Liga 2, la FC Brașov, echipă antrenată de Dan Alexa. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentLiceeni de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Nehoiu în dialog cu polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară
Articolul următorUn adolescent de 15 ani din comuna buzoiană Pârscov s-a lăudat pe rețelele de socializare că se plimbă cu mașina și s-a ales cu dosar penal