În lipsa unui contracandidat pe măsură, prezidențiabilul PNL a pregătit deja șampania, muzica și petrecere dedicate victoriei.

Cum era de așteptat, a felicitat românii pentru prezența la vot, și în special pentru mobilizarea masivă a celor din Diaspora. Însă, nu s-a putut abține să nu arunce o săgeată către PSD: „Este o victorie importantă, cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD!”

Klaus Iohannis a ajuns, cu jumătate de oră înainte de închiderea secțiilor de votare din țară, la sediul PNL! Liderii liberali i-au pregătit o scenă de pe care președintele în exercițiu va ține un discurs de mulțumire pentru cel de-al doilea mandat.

România a câștigat astăzi, dragi români. România modernă, România europeană, România normală a câștigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de azi, au mers într-un număr impresionant să voteze, iar acesta este cel mai important câștig ala acestei zile.

Aici, o mențiune specială am pentru românii din Diaspora, care au mers într-un numar extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă, cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD.

Primesc această victorie cu bucurie, cu mulțumire, modestie și cu încredere în Româmnia. Vă promit azi, aici, că voi fi președintele tuturor românilor. Și al celor care m-au votat, și le mulțumesc expres, și al celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele celor care nu au venit la vot azi, cu speranța că data viitoare vor veni la alegeri.

Sunt multe lucruri de facut, de reparat. Mă voi implica pentru o nouă majoritate parlamentară, compusa din partide democratice, care vor duce spre democarție și către Europa. Voi fi un președinte total implicat pentru România.

Este o înfrângere semnificativă pentru PSD. Am câștigat o luptă importantă, dar e neovie să mergem la vot și la alegerile locale și parlamentare. Abia atunci când PSD va ajunge în Opozitie, abia atunci vom putea să facem România așa cum ne-o dorim cu toții!

România normală trebuie să fie și alegători liberali și ai ai USR PLUS, ai PMP, UDMR, și da, în România normală trebuie să fie și alegătorii PSD. Eu n-am nimic cu alegătorii PSD ci cu cei care conduc acest partid Mergeți în continuare la vot în număr mare, este extrem de important.

În România normală trebuie să aiba loc și medicii si profesorii, românii din Diaspora, pensionarii, care vor să fie respectați. Nu există mai multe Românii, așa cum clamează unii, ci una singură, a noastră, și trebuie cu toții să punem umărul la clădirea ei.

Vom crea o nouă majoritate parlamentară cu toate partidele democartice și vom crea România Normală pe care ne-o dorim cu toții.

Articolul precedentUrmărire ca în filme! Polițiștii au tras 13 focuri de armă, în timp ce urmăreau trei buzoieni
Articolul următorPremieră post-decembristă la Buzău: PNL câștigător și în municipiu și în județ