După un debut fulminant de sezon, cu 9 victorii din 9 meciuri, SCM Gloria Buzău a terminat campionatul ligii Florilor pe locul 5, după ce a fots învinsă în ultima etapă, pe teren propriu, de CSM București, scor 24-28 (10-12). Echipa buzoiană s-a confruntat cu o serie de accidentări, culminând cu cea a Mădălinei Zamfirescu din meciul de vineri seara, cu CSM București, centrul Buzăului părăsind terenul accidentată după mai puțin de 10 minute din meci. În ultimele etape s-a resimțit și absența Biancăi Harabagiu, principala aruncătoare de la distanță a Gloriei, fapt care a dus la ratarea prezenței în cupele europene în dauna Brăilei, datorită înfrângerilor în ambele meciuri directe cu echipa din județul vecin.

Buzăul avea nevoie în ultima etapă de cel puțin un egal în partida cu campioanele de la CSM București, o echipă care și-a adjudecat titlul cu câteva etape înaintea finalului de campionat. Chiar și așa, echipa lui Adi Vasile nu a lăsat nicio clipă senzația că ar juca relaxat meciul de la Buzău, Gloria reușind să țină pasul cu adversarele pe parcursul primei reprize. 

Totul s-a rupt după pauză, când de la 10-12, scor la care s-a mers la vestiare, CSM București s-a desprins la 10-16 în minutul 34, după un gol marcat de fosta jucătoare a Gloriei, Dana Andreea Rotaru. gazdele au încercat să revină și s-au apropiat de două ori la trei goluri, scor 20-23 și 21-24, dar la final bucureștencele s-au impus la 4 goluri diferență, scor 24-28.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Ilyina – 9 goluri, Burlachenko -7, Keita  -3, Czeczi -2, Zamfirescu -2, Blazevic -1. Au mai jucat: Batinovic, Kelemen, Prkacin, Petrovic, Moroianu, Iuganu. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPolițiștii buzoieni au reținut 31 de permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic
Articolul următorANUNȚ important pentru profesorii aflați în grevă