SCM Gloria Buzău a început prost meciurile oficiale din anul 2021 și a pierdut cu 2-0 meciul cu ASU Poli Timișoara, jucat pe stafionul ”Dan Păltiniașnu”. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă.

După o primă repriză modestă, însă în care a avut două mari ocazii de gol, prin Alexandru Munteanu (6) și Petre Ivanovici (14), ASU Poli a reușit să înscrie de două ori în repriza a doua și să-și asigure victoria. Primul a marcat Ioan Mera (61), cu o lovitură de cap din 4 metri, după o lovitură liberă executată de Munteanu. În minutul 68 Dorin Codrea a trimis de două ori balonul în poartă pentru a se consemna golul, deși și prima dată mingea trecuse de linie. Reușita a venit tot după o fază fixă, o centrare dintr-un corner executat de Munteanu, tot de pe partea dreaptă. Dorin Codrea a câștigat duelul cu Nedelea și a reluat spre gol. Portarul Stoian a scos mingea de dincolo de linia porții, în față, direct la Dorin Codrea, care din 2 metri a șutat de această dată la colțul lung.

Ilie Stan a forțat măcar golul de onoare  însă o singură ocazie mare și-a creat Gloria la Timișoara, în minutul 75, prin căpitanul Ghinga, care în loc să reia din 4 metri în plasă a trimis aiurea în spate.

SCM Gloria Buzău: Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Ghinga (cpt.), C. Toma – Balgiu, Pațurcă (Tucaliuc 69′) – Cr. Ciobanu, Andronic (Iul. Roșu 80′), Nedelea (Chică-Roșă 69′) – Iurcu (C-tin. Stoica 80′). Rezerve neutilizate: Horeboiu – Perju, Poștoarcă, Ghe. Anton, Cip. Petre. Antrenor: Ilie Stan.

Gloria Buzău se află pe locul 10, cu 21 de puncte, la două puncte de U Cluj, ocupanta ultimului loc de play-off.

Sursa: Realitatea de Buzau