După victoria cu 4-0 în fața celor de la Dacia Unirea Brăila și egalul obținut în deplasare cu Sporting Liești, Voința Limpeziș a pierdut categoric în deplasaea de la CSM Focșani, scor 6-1 (3-1).

CSM Focșani a deschis scorul în minutul 8, prin Daniel Rogoveanu, cu un șut de la 17 metri, poziție centrală. lângă bara din stânga portarului. În minutul 25, după un corner de pe stânga, Alin Dascălu a marcat pentru 2-0, deviind mingea cu capul iar portarul celor de la Limpeziș a fost depășit și fundașii au scos mingea de dincolo de linia porții.  În minutul 31, o bâlbâială în careul de 6 metri al oaspeților, Alin Dascălu a marcat pentru 3-0. În minutul 44 după o pasă lungă de peste 50 de metri, la întâlnire pentru Alexandru lemnaru, acesta a scăpat unu la unu cu portarul Preda și a trimis pe lângă acesta, 3-1.

În repriza a doua CSM focșani a mai punctat de 3 ori. În minutul 52, la o centrare de pe dreapta a lui Rogoveanu, Arnăutu a reluat cu capul din 6 metri, 4-1. În minutul 53, Rogoveanu a fost faultat în suprafața de pedeapsă și s-a dictat penalty. A executat Alexandru Zaharia, în dreapta jos, și chiar dacă portarul Bucurel a ghicit colțul nu a putut evita golul, 5-1. În minutul 90+1 Strătilă a pătruns pe partea stângă și a centrat pe jos, la 6 metri, Cosmin Pasăre a preluat, l-a driblat pe portar și a șutat din colțul careului de 6 metri, 6-1. 

După 6 etape, voința Limpeziș a rămas cu 4 puncte, pe locul 8, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Viitorul Ianca.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorA 40-a ediție a Festivalului Top T de la Buzău