Noul antrenor al Gloriei Buzău a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă. Ilie Stan are ca obiectiv clasarea în plutonul fruntaș al ligii secunde

Ilie Stan a fost prezentat azi, oficial, ca noul antrenor al Gloriei Buzau. Tehnicianul a semnat cu gruparea din Crang pe o perioada de doi ani si are ca obiectiv, pentru primul sezon, ocuparea unuia dintre primele sase locuri. Fostul international roman a declarat ca principalul motiv pentru care a acceptat oferta Gloriei este constituit de legatura afectiva, pentru clubul care l-a format.

A acceptat fara sa se gandeasca prea mult oferta Gloriei. Ilie Stan, noul antrenor al trupei din Crang a declarat azi ca revenirea acasa a constituit principalul motiv pentru care si-a dat acceptul de a conduce destinele echipei, in sezonul viitor. Contractul lui “Iliesta” se va întinde pe 2 ani, cu un obiectiv cît se poate de îndrăzneț: în primul sezon, Gloria își propune unul dintre primele șase locuri ale Ligii a ii-a. Mai mult, dacă va beneficia de un culoar favorabil, Ilie Stan a declarat că Gloria poate promova în Liga Întîi.

Principalele atuuri ale lui Ilie Stan, după spusele acestuia, sunt experianța acumulată în cei optsprezece ani de antrenorat dar și entuziasmul de a antrena echipa care l-a dat fotbalului mare.

Ultima oară cînd s-a aflat în staff-ul tehnic al Gloriei, Ilie Stan a reușit promovarea istorică, din 2007. De asemenea, Iliesta are în CV o altă promovare în Liga 1, în sezonul 2009-2010.

Articolul precedentTeatrul George Ciprian găzduiește a XVI-a ediţie a Festivalului BUZĂU / IUBEŞTE / TEATRU
Articolul următorBani pentru un cimitir din Republica Moldova, de la autoritățile buzoiene