Weekendul 24-25 februarie 2024 se anunță a fi unul extrem de intens. Luna plină în Fecioară va domina atmosfera, fiind ultima înainte de sezonul eclipselor. De asemenea, comunicatorul Mercur se alătură Soarelui în Pesti, amplificând energia comunicării și a intuiției în această perioadă.

În aceste condiții astrologice deosebite, este de așteptat ca influența Lunii pline în Fecioară să aducă schimbări și clarificări în planurile și relațiile fiecărui zodie. Asocierea Mercurului cu Soarele ne încurajează să fim atenți la semnele subtile din jurul nostru și să fim deschiși la comunicare și înțelegere. Este un moment favorabil pentru a reflecta asupra propriei evoluții și a relațiilor cu cei din jur și oportunitatea perfectă pentru conexiuni emoționale profunde și transformări interioare semnificative.

Horoscop weekend. BERBEC 

Luna plina pentru Berbec poate aduce: sensibilitate emotioanala foarte ridicata, multa bunatate spre apropiati. Afirmatia weekendului pentru Berbec : “Eu simt si traiesc prin iubire.”

Cele mai norocoase zile ale noului an al Dragonului De Lemn pentru fiecare zodie în parte

Horoscop weekend. TAUR 

Luna plina pentru Taur poate aduce: contributiile iti sunt recunoscute de altii, acceptarea de schimbari pozitive ce incep acum. Afirmatia weekendului pentru Taur : “Eu imi vad clar potentialul.”

Horoscop weekend. GEMENI 

Luna plina pentru Gemeni poate aduce: schimbari pozitive la munca si acasa, multe oportunitati pentru activitati sociale. Afirmatia weekendului pentru Gemeni : “Eu ma las calauzit de inima mea.”

Horoscop weekend. RAC 

Luna plina pentru Rac poate aduce: stare pozitiva ca un magnet de a atrage oameni, flirturi pline de entuziasm. Afirmatia weekendului pentru Rac : “Eu merg constant spre ce imi doresc.”

Horoscop weekend. LEU 

Luna plina pentru Leu poate aduce: pasiune la cote inalte, conexiuni pozitive emotionale cu oamenii. Afirmatia weekendului pentru Leu : “Eu admir si iubesc.”

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie. Aspectele astrale dau un bonus de curaj. Nimic nu va mai părea imposibil pentru patru zodii

Horoscop weekend. FECIOARA 

Luna plina pentru Fecioara poate aduce: relatii mai sanatoase cu cei apropiati, cresterea creativitatii. Afirmatia weekendului pentru Fecioara : “Eu cred in instinctele mele.”

Horoscop weekend. BALANTA 

Luna plina pentru Balanta poate aduce: organizare, sentimentul ca esti mult mai plin de energie si dedicat prioritatilor pe care ti le-ai propus. Afirmatia weekendului pentru Balanta : “Eu imi traiesc si exprim liber adevarul.”

Horoscop weekend. SCORPION

Luna plina pentru Scorpion poate aduce: creativitate, entuziasm, varfuri de energie buna, emotii de pasiune pentru cineva aproape de tine. Afirmatia weekendului pentru Scorpion : “Eu traiesc acum si aici.”

Cele mai bune zodii cu care să te căsătorești – Familiști convinși, fideli și optimiști

Horoscop weekend. SAGETATOR 

Luna plina pentru Sagetator poate aduce: un varf de incredere de sine, un flux marit de sentimente de generozitate, bucurie acasa. Afirmatia weekendului pentru Sagetator : “Eu sunt mandru de alegerile mele.”

Horoscop weekend. CAPRICORN 

Luna plina pentru Capricorn poate aduce : invatat de lucruri noi, folosirea de noi informatii pentru propria dezvoltare si evolutie, multa activitate sociala, scrie SfatulParintilor. Afirmatia weekendului pentru Capricorn: “Eu sunt protector si imi pasa de mine si de cei dragi.”

Horoscop weekend. VARSATOR 

Luna plina pentru Varsator poate aduce : capacitatea de a vedea succesul din relatii si din finantele proprii. Afirmatia weekendului pentru Varsator : “Eu traiesc doar in prezent si ma bucur de el.”

Horoscop weekend. PESTI 

Luna plina pentru Pesti poate aduce: finalizarea unui proiect si primirea de recunoastere pentru munca ta sustinuta. Afirmatia weekendului pentru Pesti : “Eu dau sens vietii mele prin ceea ce fac.”

Articolul precedentLitoralul românesc, în concurență cu Turcia, Grecia și Bulgaria
Articolul următorLiverpool joacă în Cehia / Roma întâlnește Brighton. Duelurile din optimile Europa League