După două runde găz­­duite în București, Liga Națională de handbal masculin revine la Sf. Gheor­ghe. La mijlocul săp­tămânii viitoare sunt programate partidele eta­pei a 13-a, antepenultima a turului.

Jocurile se vor desfășura în sala, „Sepsi Arena”, pe parcursul a două zile, miercuri și joi. Conform programării FRF, HC Buzău va evolua în primul meci al zilei a doua, joi, 17 decembrie, de la ora 11.00, când o va întâlni pe CSM Reșița, echipa dein coada clasamentului, fără niciun punct după 12 etape. HC Buzău ocupă locul 8, ulti­mul care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat.

HC Buzău 2012 nu scapă de cazurile pozitive din lot. La ultima testare, după meciul cu CSM Suceava din Sala Polivalentă, a fost depistat pozitiv tânărul Robert Gheorghe, unul dintre cei doi jucători U21 din lot. Conform noului re­gula­ment impus de FRH, fiecare formație este obligată să înscrie în raportul de joc un astfel de jucător, în caz contrar pierzând meciul la „masa verde”. Deocamdată, nu există astfel de risc în perspectiva meciului cu CSM Reșița, de săptămâna viitoare, buzoienii mai având în lot un jucător U21.

Testarea obligatorie înaintea partidei de joia viitoare, fără jucătorii care au trecut deja prin infectarea cu noul coronavirus, are loc marți

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPericol de inundații în județul Buzău
Articolul următor71 cazuri noi în județul Buzău