HC Buzău a pierdut la limită, cu CSM București, 23 la 24

Antiteză perfectă, între cele două echipe de handbal buzoiene. Dacă băieții de la HC au avut un început de sezon timid, în timp de fetele de la Gloria au debutat în trombă, în retur, polii evoluțiilor celor două echipe s-au inversat.

În timp ce fetele nu mai sunt în stare să bată pe nimeni, HC Buzău înregistrează evoluții remarcabile, împotriva unor echipe cu bugete de-a dreptul pantagruelice. Aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, „Lupii” au dovedit, dacă mai era nevoie, că nu joacă bugetele și că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar. La un moment dat, chiar, se părea că buzoienii vor realiza surpriza campionatului și că vor învinge pe CSM, după ce, în minutul 25, conduceau cu 15 la 12. Din păcate pentru HC, experiența, dar mai ales banca de rezerve a oaspeților, au făcut diferența, pe final. CSM s-a impus, în cele din urmă, cu 24 la 23.

De remarcat, din nou, prezența în număr mare a publicului, în ciuda faptului că meciul s-a disputat într-o seară de marți. Buzoienii au fost încurajați pe tot parcursul partidei chiar și în momentele dificile de la finele meciului.

Pentru HC urmează o serie imposibilă,  cu Dinamo, Potaissa Turda și Steaua București.

HC Buzău ocupă, încă, locul 10, în Liga Zimbrilor, cu 18 puncte, unul mai mult decît CSM Făgăraș. Ardelenii au însă două meciuri mai puțin disputate.

Articolul precedentAngiograf salvator, la Spitalul Județean Buzău
Articolul următorListe kilometrice de așteptare la RMN. 2200 de persoane, în stand by