HC Buzău a învins pe CSM Bacău cu 31 la 25. „Lupii” urcă pe locul 3 în play-out

Victorie vitala, aseara, pentru Hc Buzau. Eliodor Voica si-au adjudecat un meci cat o finala, in contextul luptei acerbe pentru salvarea de la retrogradare, reusind o victorie entuziasmanta contra celor de la CSM Bacau. Omul meciului a fost Nosrati, cel mai recent transfer reusit de Lupii Buzaului.

Meci dominat în întregime, aseară, de elevii lui Eliodor Voica. Partida care se anunța ca o adevărată finală, în contextul unui play-out foarte complicat, s-a dovedit a fi un real tur de forță, pentru handbaliștii buzoieni. Lupii au trecut în avantaj încă din primele minute, reușind, apoi, să controleze fără emoții partida. Ba chiar, în miutul 50,  buzoienii aveau un avantaj de 10 goluri pe tabelă.

Scorul final, 31 la 25, reflectă fidel evoluția din teren a celor două combatante, băcăuanii nereușind să pună în niciun moment probleme.

Cel mai bun om al partidei a fost internaționalul iranian Shahoo Nosrati, interul dreapta reușind să perforeze poarta moldovenilor de nouă ori.

Grației victoriei de aseară,  HC Buzău ocupă locul trei în play-out, cu 8 puncte, la o singură lungime de liderele MInaur și Făgăraș. Imediat după Paști, Lupii vor juca în deplasare la Baia Mare, apoi acasă cu revelația finalului de sezon, CSM Suceava.

Articolul precedentPachete pentru bătrîni, de la polițiștii buzoieni
Articolul următorBiciclist în stare gravă, după ce a fost lovit de mașină