Etapa a unsprezecea a Ligii Florilor a programat aseară patru partide, toate fiind câștigate de echipele care au evoluat pe teren propriu. Din păcate, Gloria a trebuit să se recunoască învinsă la finele partidei cu Dunărea, pierzând astfel poziția a treia în primul eșalon valoric al handbalului feminin românesc.

Buzoiencele n-au pus probleme, fiind conduse pe tot parcursul partidei de o echipa supermotivată și încurajată frenetic de publicul spectator. Gazdele s-au desprins încă de la pauză, atunci când tabela arăta un neverosimil 18 la 12.

În a doua repriză tot Dunărea s-a aflat la conducerea partidei, menținând față de buzoience un avantaj constant, de 4-5 goluri, astfel că la final brăilencele au avut câștig de cauză, 33 la 27.

Popa, Ilie și Rotaru, cu câte patru reușite, au fost principalele marcatoare ale Gloriei. Pentru roș-albastre, au mai punctat Gavrilă, Simion și Petrovici, de câte trei ori,  Stoleru, Șelever (două goluri) și Iovănescu, Petruș, câte un gol.

Gloria încheie perioada de toamnă-iarnă pe locul patru în Liga Florilor, fiind devansată de Râmnicu-Vâlcea, Corona și CSM București.

Articolul precedentGravidă în luna a noua, decedată la Spitalul Județean Buzău
Articolul următorTatăl s-a spânzurat chiar sub ochii copiilor