Buzoiencele s-au calificat în careul de ași al Cupei României, după ce au dispus acasă de Minaur Baia Mare

Încă o victorie a Gloriei, în fața mult mai titratei Minaur Baia Mare. Partida de Cupa României, din păcate disputată cu porțile închise, constituia o miza mare pentru ambele grupări, întrucât acestea aveau obiective similare.

După o prima repriză aflată sub semnul erorilor, cu ratări și greșeli de ambele părți, Gloria a reușit să se impună, în cele din urmă, cu 23 la 20.

Buzoiencele au reușit să se desprindă decisiv abia în minutul 24, când au reușit să pună între ele și adversare patru goluri (20-16). Cu atacuri duse apoi până la limita de timp și cu câteva execuții inspirate, Gloria a reușit să „țină” de scor și să termine în avantaj, 23 la 20.

De remarcat evoluria Alinei Rotaru, centrul brașovean reușind 9 goluri, unele dintre ele în momente cheie ale partidei.

În semifinale, Gloria ar putea juca împotriva celor de la Rapid, dacă sorții vor fi blânzi favorabili. Altfel, roș-albastrele s-ar putea întâlni cu CSM București sau Râmnicu Vâlcea.

Din păcate, nu sunt certe nici data, nici locul unde se va disputa careul de ași al Cupei României. Federația Română de Handbal nu a făcut niciun anunț în această privința iar pandemia de coronavirus ar putea întârzia sau chiar anula final-four-ul competiției.

Articolul precedentInformații false, transmise de septuagenara transportată azi, la Spitalul Județean Buzău
Articolul următorMăsuri de protecție la Prefectura Buzău