Victorie importantă, sub Pietricica. Gloria își adjudecă derby-ul cu Ceahlăul

SCM Gloria Buzău a reuşit să se impună în deplasare la Piatra Neamţ, scor 1-0, într-o partidă extrem de dificilă, în faţa unui adversar dispus la efort şi ambiţios, lucruri devedite cu câteva etape mai devreme şi în faţa celeilalte contracandidate la promovare – Oţelul Galaţi.
Elevii lui George Timiş au controlat în mare parte jocul şi mai ales prima repriză, golul lui Dragoş Ceauşel din minutul 21 fiind rezutatul unei dominări clare a acestora. Scorul putea să fie şi mai liniştitor pentru gruparea din Crâng, însă goalkeeperul nemţean a intervenit providenţial atât la reluarea cu capul a lui Costin Puşcă cât şi la şutul la colţul scurt a lui Florin Cazan, cele mai clare ocazii ale Gloriei în primul mitan.

După pauză, defensiva buzoiană a răspuns perfect atacurilor în valuri ale gazdelor care au încercat să revină pe tabela de marcaj. Nu avea să fie aşa mai ales datorită goalkeeperului Ionuţ Gurău care a avut câteva intervenţii excelente, printre care şi una din poziţie de unu la unu cu un adversar.

Victorie importantă pentru SCM Gloria Buzău, care rămâne la două puncte în spatele liderei seriei I – Oţelul Galaţi, formaţia de la Dunăre reuşind să se impună în cadrul aceleeaşi etape, a VIII-a, cu 2-1, pe teren propriu în faţa celor de la CSM Focşani cu un gol în ultimul minut.
Pentru buzoieni umează două partide programate pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Sărat şi Bucovina Rădăuţi.

În partida de la Piatra Neamţ, George Timiş şi Vasile Tudose i-au trimis în teren pe: Ionuţ Gurău – Ionuţ Androne, Costin Puşcă, Dragoş Ceauşel, Marius Drăguţ, Mădălin Puşcă, Ionuţ Roman (Marian Botea), Florin Cazan (Petre Mihalache), Dănuţ Oprea, Ciprian Petre (Răzvan Catană), Andrei Truţă (Răzvan Tănase).

Articolul precedentNoapte însângerată, pe șoselele buzoiene. Două accidente petrecute aproape simultan
Articolul următorDJ203K va fi modernizat complet