Gloria a capotat, pe final, în meciul cu Metaloglobus. Bucureștenii s-au impus cu 2 la 1, după ce fuseseră conduși la pauză

Gloria face încă un pas greșit, sincopă care trimite gruparea buzoiană tot mai aproape de zona retrogradării, în ciuda faptului că obiectivul inițial fusese ocuparea unuia dintre primele șase locuri. Roș-albaștrii au pierdut azi cu Metaloglobus și sunt la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu.

Valentin Alexandru a deschis scorul pentru Gloria, în minutul 14, dintr-o lovitură liberă. Buzoienii au reușit să controleze meciul în prima repriză, astfel că oaspeții nu și-au creat nicio ocazie, până la pauză.

Metaloglobus a egalat în minutul 78, grație unei lovituri de la 11 metri. Coman a transformat un penalty obținut de Ciocâlteu. La numai două minute distanță, oaspeții au trecut în avantaj, prin același Coman, spre stupoarea celor aproape 2000 de spectatori.

În urma rezultatului de azi, Gloria rămâne pe locul 10 în Liga a II-a, cu 20 de puncte, la doar patru distanță de prima echipă situată „sub linie”, Csikszereda .

Articolul precedentAcuzații grave la adresa a doi medici din Maternitatea Buzău
Articolul următorAccident cu patru victime, la Mărăcineni