Gloria Buzău și Dinamo Bucureștiau disputat, sâmbătă, un meci amical. Partida a avut loc pe stadionul formației lui Adrian Mihalcea și s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1).

Dinamo a deschis destul de repede scorul, încă din minutul 11, atunci când Alin Șerban a marcat cu o execuție frumoasă în urma unei pase primite de la Moura. Gazdele au revenit imediat în meci, restabilind egalitatea după numai patru minute. Ariel Lopez a făcut 1-1 în urma unui corner, reușind să înscrie cu o lovitură de cap la care portarul Ștefan Fara nu a putut să intervină.

A fost un moment în care Gloria Buzău a solicitat o lovitură de la 11 metri, dar și o șansă care o putea aduce în avantaj pe Dinamo spre finalul reprizei întâi, în urma unei lovituri libere de la marginea careului de 16 metri. Honciu putea aduce formația lui Mihalcea în avantaj, în urma unui contraatac, însă Fara a intervenit bine și a scos șutul jucătorului buzoienilor.

Dinamo a marcat prima după pauză, prin Daniel Iglesias, în minutul 54, jucător intrat după reluarea părții a doua. Gloria Buzău a avut apoi multe incursiuni bune la poarta adversă și a avut câteva ocazii mari prin care putea restabili egalitatea chiar mai devreme decât a făcut-o, în minutul 75.

Alexandru Boiciuc a marcat cu 15 minute înaintea finalului partidei, cu o execuție de la aproximativ 18 metri, profitând de faptul că Fara a ieșit greșit din poartă, să respingă cu capul o centrare, undeva la marginea careului mare și s-a retras lent, iar buzoienii au putut să restabilească egalitatea.

Gloria Buzău: Stoian – Oteliță, Vîrtej, Lopez, Uțiu, Honciu, Gaitan, Valentun Munteanu, Matiș, Neicuțescu, Boiciuc. Rezerve: Boison – Pîrvulescu, Ivan, Burlacu, Alex Munteanu, Ciobanu, Eduardo, Lazăr

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCSM Rm. Sărat rămâne lideră în seria a II-a după victoria cu 4-0 în fața Viitorului Ianca
Articolul următorO femeie accidentată, în localitatea Potoceni, în timp ce traversa DJ203K prin loc nepermis