Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au debutat cu o înfrângere severă la debutul în cupele europene. Duminică seară, în manșa tur a turului 3 preliminar al Ligii Europa, Gloria a pierdut pe terenul franțuzoaicelor de la Nantes Atlantique. Echipa buzoiană a început bine partida și a condus în primul sfert de oră, ultima dată 5-4 minutul 16.

Nantes a preluat conducerea pentru prima dată  în minutul 19, scor 6-5, și nu a mai cedat-o până la final. Până la pauză Gloria s-a menținut aproape de adversare, franțuzoaicele intrând la vestiare cu un avans de două goluri, 11-9. 

După pauză, gazdele s-au desprins, profitând de faptul că Gloria a înscris primul gol abia în minutul 36, când au făcut scorul pe tabelă 14-10. Cea mai mare diferență de scor, de 8 goluri, s-a înregistrat în în minutul 50 (21-13). S-a terminat 23-16 (11-9) pentru Nantes, care este acum cu un picior în grupele Ligii Europa. Doar 28 de șuturi a reușit să expedieze Gloria Buzău spre poarta echipei franceze pe tot parcursul jocului. 

Manșa retur e duminică, 22 noiembrie, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor din Buzău.

Pentru Gloria Buzău au jucat: Iordache, Polocoșer – Shteriova 5 – goluri, Janjusevic (3), Rotaru (2), Iuganu (2), Petrovic (2), Subțirică (1), Moldovan (1), Ujkic, Munteanu, Stoleru, B. Klikovac, Gavrilă, Ilie, Livrinikj. Antrenor: Ovi­diu Mihăilă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentDNA lovește la vârful SRI. Maior și Coldea, cercetați penal. Dovada că Realitatea PLUS luptă pentru ADEVĂR
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil