SCM Gloria Buzău învinge Unirea Slobozia cu 2-0, prin golul marcat de Cosmin Tucaliuc, din penalty, și autogolul lui Ionuț Dinu. În urma rezultatelor înregistrate în această etapă, SCM Gloria Buzău acumulează 25 de puncte și urcă pe locul 8. Unirea Slobozia rămâne cu 16 puncte și se menține pe locul 17.

Buzoienii au deschis scorul rapid. În minutul 7 Trucă îl faultează în careu pe Cristian Ciobanu și arbitrul dictează penalty. Cosmin Tucaliuc a executat penalty-ul și a marcat, 1-0. Slobozia putea egala în minutul 17, după un corner executat din dreapta de Răduca, mingea a ajuns la Suciu, care, nemarcat, a tras din 7 metri peste transversală. În minutul 38 Tucaliuc putea majora avantajul gazdelor, dar a trimis cu capul, din interiorul careului mic, puțin pe lângă vinclu și scorul la pauză a rămas 1-0. 

În minutul 47 Slobozia a avut o nouă ocazie de a egala. Aflana a primit mingea la marginea careului, dar șutul din întoarcere a fost respins de portarul gazdelor de la rădăcina barei din stânga. 

În minutul 63 Gloria și-a majorat avantajul. Petre și Ciobanu au combinat în dreapta careului și cel de-al doilea a trimis înapoi pentru șutul lui Paul Pațurcă, din 7 metri ușor lateral dreapta. Gurău a pus piciorul și a respins în față, direct în piciorul lui Ionuț Dinu, aflat un metru în fața portarului, iar din acesta mingea a intrat în plasă. 

Două minute mai târziu Slobozia a marcat. Diarra a trimis în plasă din 6 metri, dar centralul a anulat golul pentru un fault la portar. 

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Perju, C. Toma, Balgiu, Pațurcă, Cr. Ciobanu, Tucaliuc, Chică-Roșă, Cip. Petre (cpt.)
Rezerve: R. Șerban – Cl. Ionescu, Poștoarcă, Iul. Roșu, C-tin. Stoica, Nedelea, Socol, Iurcu, Andronic
Antrenor: Ilie Stan

Unirea Slobozia: Gurău – Rob. Ghiță, Vl. Suciu, Ibrian (cpt.), Trucă, Bg. Vasile, Trașcu, Danciu, S. Diarra, Ad. Moldovan, Răduca
Rezerve: Poiană – I. Dinu, Mih. Lemnaru, Ozkara, Mih. Adăscăliței, Afalna, M. Ciobanu, Mih. Năstase, Fl. Bălan
Antrenor: Adrian Mihalcea

Sursa: Realitatea de Buzau