Gloria Buzău trece de CSM Rm-Sărat, în Crîng  și egalează la puncte Oțelul Galați

CM Gloria Buzău învinge CSM Râmnicu Sărat, scor 4-2, şi egalează la puncte Oţelul Galaţi care s-a împiedicat la Suceava, în faţa „ferestierilor” moldoveni (0-0).

Partida, care a contat pentru runda a IX-a, a eşalonului trei, seria I, a fost una spectaculoasă, atât prin prisma celor şase goluri marcate, dar şi a ritmului impus de cele două combatante.
„Roş-albaştrii” au deschis repede scorul, în minutul 3, prin Ciprian Petre care a fructificat centrarea venită de pe partea dreaptă de la Florin Cazan. Cu toate că lucrurile păreau simple pentru elevii lui George Timiş, zece minute mai târziu Ştefan Creţu prinde un şut de la 18 metri, sub transversală, execuţie la care Cristian Gurău nu a avut replică, râmnicenii restabilind astfel egalitatea pe tabela de marcaj.

În minutul 31, acelaşi Florin Cazan, scoate în centrul careului şi Ciprian Petre profită de gafele fundaşilor râmniceni învingîndu-l pe Florin Ceparu, fază petrecută în minutul 31.Cinci minute mai târziu, îi vine rândul căpitanului grupării din Crâng să fie la serviciu, centrarea perfectă a acestuia fiind finalizată cu capul de Dragoş Ceauşel.
.
În finalul primei reprize râmnicenii obţin o lovitură de pedeapsă, iar Adrian Vintilă îl învinge pe Cristian Gurău de la punctul cu var stabilins sorul pauzei, 3-2, pentru SCM Gloria Buzău.
.
Gloria avea să mai marcheze, o dată, în minutul 71, prin Răzvan Catană. Mai mult buzoienii au rata un penalty, prin Mihăescu.

Grație victoriei de ieri, corelată cu un semi-eșec al gălățenilor, Gloria egalează pe Oțelul la puncte, dar rămîne pe poziția secundă, din cauza unui golaveraj inferior.

Articolul precedentVIDEO | Stare de alertă, la Spitalul Județean ! Instituția medicală luată cu asalt !
Articolul următorAccident rutier, pe variantă