Fetele de la Gloria, meci de excepție cu Minaur Baia Mare, 29 la 23. Buzăul urcă pe 3, în clasamentul Ligii Florilor

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” tinde să devină o adevărată fortăreață, niciuna dintre echipele mari care au venit la Buzău în acest sezon nereușind să plece cu puncte. Victimele Gloriei se numesc Craiova, Corona Brașov sau Gloria Bistrița, toate echipe cotate mult mai bine decât roș-albastrele. Lor li se adaugă Minaur, trupă de care elevele lui Coco Mihăilă au trecut ieri en-fanfare, grație unui exercițiu de forță de care nici spectatorii nu credeau Gloria capabilă.

S-a încheiat 29 la 23 pentru Gloria, după o partidă în timpul căreia buzoiencele au avut grijă să nu dea prea mari emoții spectatorilor, grație unui joc tactic excelent și mai ales a faptului că elevele lui Mihâilă au reușit să controleze meciul de la primul până la ultimul fluier.  Oaspetele au reușit să se apropie o singură dată la două goluri, 14 – 12,  ajutate, mai degrabă de un moment de relaxare pe care-l traversau fetele de la Gloria.

Grație victoriei de aseară, Gloria se cocoață pe locul al treilea în Liga Florilor, cu 18 puncte. Etapa viitoare, la Buzău vine campioana Râmnicu-Vîlcea. Partida este programată pe 5 Noiembrie

Articolul precedentNumărul victimelor din accidentul de la Albești a crescut la 6
Articolul următorAu început lucrările de consolidare a malului râului Cîlnău la Mărăcineni. Cimitirul era în pericol