Primire sfidătoare pentru cei trei criminali care au ucis un om la o petrecere, în Padina. Mama acestora, vrăjitoarea Sidonia, și rudele lor i-au așteptat pe aceștia cu fast, cu muzică și cu șampanie.

Revoltător! Frații Fabian au fost primiți acasă cu fast

Frații criminali au fost plasați în arest la domiciliu, în urma deciziei luate de judecători, iar imaginile revoltătoare cu primirea fastuoasă au fost postate pe internet. 

Crima din Padina. Ultimele clipe de viață ale bărbatului măcelărit de interlopi. Scene șocante

„Admite contestațiile formulate de inculpații Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuiește măsura arestării preventive luata fata de inculpații Marin Laurențiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 de zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, a fost decizia pronunțată luni, 13 mai 2024, de magistrații Curţii de Apel Ploieşti.

„Bine v-am găsit!”, spun cei trei frați.

Imagine

De cine au fost întâmpinați cei trei criminali

Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost așteptați la porțile închisorii chiar de unul dintre frații lui Emi Pian, Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian.

Interlopul a filmat venirea celor trei frați și le-a urat mulți ani în libertate. 

@ciprianpiannew Bine ai venit luis ❤️ #luisfabian #ciprianpian #eliberat ♬ sunet original – CIPRIAN PIAN NEW

După decizia controversată luată de Curtea de Apel Ploiești, cei trei frați Marin, membri ai lumii interlope și acuzați de uciderea unui bărbat într-un hotel din Padina, au fost eliberați din arestul preventiv și plasați în arest la domiciliu. Această hotărâre a stârnit reacții puternice în rândul opiniei publice, iar întoarcerea lor acasă nu a fost lipsită de controverse.

Evenimentul a fost sărbătorit cu fast și entuziasm de către familie și a fost transmis live pe platforma de socializare TikTok, unde s-au adunat rapid sute de like-uri. Frații Marin au fost așteptați cu inima deschisă, iar mașina care i-a adus acasă a fost stropită cu șampanie din toate direcțiile, marcând astfel momentul întoarcerii lor.

Articolul precedentNetanyahu vorbește pentru prima oară despre numărul de morți din Fâșia Gaza
Articolul următorCătălin Măruță a ajuns de urgență la spital