Luni dimineață, pe DN2E85, în localitatea Poșta Câlnău, la intersecție cu DJ210, a avut loc un accident rutier. Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între cinci autovehicule, iar trei persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 5 autovehicule, conduse de șoferi cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani, din Vadu Pașii, județul Buzău, din județul Prahova și din Ucraina. Patru dintre aceștia se deplasau pe direcția de mers Buzău către Râmnicu Sărat, iar al cincilea pe sensul opus de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 20 de ani și a pasagerului acestuia, un bărbat de 47 de ani din Vadu Pașii, tatăl tânărului aflat la volan, și un alt șofer de 62 de ani din Prahova. Pesoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânărul a fost transportat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat în secția U.P.U.-SMURD de la Spitalul Județean Buzău, situația lui fiind una critică. Din păcate, tânărul implicat în accident a decedat la spital. Medicii s-au chinuit ore întregi să îl salveze, însă, din păcate, în cazul lui a fost declarat decesul.

Tatăl, în vârstă de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng. Este stabil, conștient, în curs de investigații. Șoferul din Prahova a suferit un traumatism toracic și este în curs de investigatii

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSurprins în flagrant când fura cărămizi de pe un teren din Pietroasele
Articolul următorBărbat din Reșița, accidentat mortal de trenul Interregio București- Suceava, în zona pasajului din spatele spitalului CFR Buzău