Gloria Buzău a devenit liderul Ligii a II-a, după ce buzoienii au dispus, cu 7 la 0, de Sportul Snagov

Festival de goluri, azi, la întâlnirea dintre Gloria Buzău și Sportul Snagov. Oaspeții, una dintre echipele aflate în plină criză financiară, au contat doar în prima jumătate de oră, interval de timp în care buzoienii au irosit cu seninătate 3-4 ocazii clare de gol.

Deblocarea tabelei n-a surprins pe nimeni. În minutul 35, Tucaliuc a reluat calm în plasă o centrare care l-a găsit în poziție ideală, în pața porții. Cinci minute mai târziu, Gloria s-a desprins pe tabelă, prin Vali Alexandru. Vârful roș-albaștrilor a transformat magistral o lovitură liberă, execuție la care George Micle, portarul oaspeților, n-a avut nicio reacție.

După cea de-a doua reușită, Gloria s-a dezlănțuit, reușind să mai puncteze de două ori, în minutele 44 și 45, prin Vali Munteanu și același Valentin Alexandru (penalty)

Buzoienii n-au redus motoarele în cel de-al doilea mitan, ba mai mult, profitând de apatia elevilor lui Vivi Răchită, au marcat devreme, la începutul celei de-a doua reprize, prin Dragoș Huiban. Scorul de tenis a fost completat în minutul 58, odată cu reușita lui Valentin Munteanu, probabil cel mai bun om al meciului.

În minutul 91, a venit și reușita juniorului Matei Constantinescu, fotbalist format de Gloria Buzău.

Grație scorului fluviu, Gloria urcă pe primul loc al Ligii a II-a. Etapa viitoare, buzoienii vor juca derbiul eșalonului secund, cu U. Cluj. Meciul, programat să se dispute la Tîrgu Mureș, se va juca pe 25 August, de la ora 15.30. Partida va fi televizată.

Articolul precedentECOGEN va sista sâmbătă apa caldă menajeră pentru toți buzoienii
Articolul următorAccident cu doi soferi beti implicati