Marți și miercuri au loc meciurile din turul 4 al Cupei României la fotbal. Astăzi se joacă primele 5 meciuri, iar miercuri se vor juca celelalte 11, printre care și cel al celor de la AFC Buzău, pe terenul echipei de Liga a 3-a, Recolta Gheorghe Doja. 

Meciul din Cupa României se va juca de la ora 16.30 și e posibil să joace la echipa lui Cristi Pustai și noile achiziții, mijlocașul Paul Ioan Pațurcă, revenit la Buzău de la Gaz Metan Mediaș după numai două luni, și mijlocașul Alin Manea, care a mai jucat până acum la Politehnica Timișoara, Universitatea Craiova, Chindia Târgoviște și Corona Brașov.  Cei doi au jucat în amicalul de sâmbăta trecută cu Naționala U21 a României.

FC Buzău vine după o victorie cu 14-0 în Liga a 2-a în fața celor de la Unirea Constanța, în timp ce Recolta Gheorghe Doja a început slab noul sezon al ligii a 3-a, cu o înfrângere cu 4-1 în prima etapă, în deplasarea de la Farul Constanța 2, și o înfrângere pe teren propriu cu SC Popeşti Leordeni, scor 0-1. 

Următorul meci oficial pentru echipa lui Cristian Pustai, în Liga a 2-a, va fi duminică, 12 septembrie, de la ora 13.30, în deplasare cu ACSM Politehnica Iaşi. 

Sursa: Realitatea de Buzau