Jurnaliștilor li s-a interzis transmiterea în direct a ședințelor de Consiliu Local Municipal. Sesiunile live vor fi realizate de o singură firmă, agreată de Primărie

Decizie controversată, a municipalității.Consilierii locali au adoptat un proiect de hotărîre prin care dreptul de a transmite în direct ședințele CLM revine unei singure societăți agreate de Primărie. Firma care va deține exclusivitatea a încheiat cu municipalitatea un contract în baza unei proceduri de achiziție.

Propunerea a stîrnit discuții în contradictoriu, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local. Consilierii PNL s-au arătat cei mai vehemenți.

Transmisiile în direct vor fi realizate de o societate intitulată Magnetic Zero Production SRL, firmă care se obligă să difuzeze materialele de presă live, pe diferite portaluri de socializare. Filmările vor putea fi vizionate și ulterior, pe portalul Primăriei.

Conform portalurilor de specialitate, societatea care a achiziționat drepturile de difuzare în direct a ședințelor CLM este înființată anul acesta.

Articolul precedentPetre Daea: „La Buzău vom avea Bancă de Gene”
Articolul următorFemeie spînzurată, la Mărăcineni