Mai multe handbaliste ale Gloriei au semnat deja, cu alte echipe

Mai multe sportive antrenate de Romeo Ilie au semnat, deja, contracte cu alte grupari, asa ca din vara, vor parasi Gloria Buzau. Tehnicianul buzoian a confirmat ca mai multe handbaliste vor pleca, dar a tinut sa precizeze ca starea de fapt nu si-a pus amprenta pe evolutiile mai slabe din ultima perioada.

Dziyana Ilina, cea mai bună handbalistă de la Gloria, nu va mai evolua de la vară sub culorile roș-albastre. Sportiva din belarus a semnat, deja, cu Gloria Bistrița. Informația a fost confirmată, azi, chiar de tehnicianul buzoian, în cadrul unei conferințe de presă. Romeo Ilie a confirmat și că alte jucătoare și-au găsit, deja, angajamente, la alte cluburi din Liga Florilor. Este vorba de extremele Predoi și Rădoi.

Tehnicianul Gloriei a ținut să  precizeze că starea de fapt nu afectează performanțele din teren ale respectivelor jucătoare. Handbalistele care au semnat cu alte grupări nu vor fi trase pe linie moartă, așa cum des se obișnuiește, mai ales în contextul în care lotul buzoian este decimat de accidentări

Articolul precedentDe ziua Instituției Prefectului, diplome de excelență pentru liceenii din echipa Homosapiens
Articolul următorÎncă un cutremur a avut loc în apropiere de Buzău, miercuri noapte