Miercuri, primăria Cernăteşti a organizat ediţia inaugurală a Cupei Valea Slănicului la minifotbal, întrecere destinată fotbalului juvenil. La competiție au articipat elevi ai școlilor din județ, dar și copii instituționalizați.

Competiția a inceput la ora 10:00 şi s-a desfăşurat în incinta bazei sportive din comună.

Evoluția copiilor a fost spectaculoasă, la multe dintre faze micuții primind ropote de aplauze. După meciuri cu sufletul la gură, câștigătoare au fost desemnate pe locul 3 echipa de la Beceni, pe locul 2 copiii de la Maracineni, iar pe locul 1 cei din Sapoca.

„Astăzi, a avut loc prima editie a competiției Cupa „Valea Slanicului”, organizata de comuna noastră cu sprijinul AJF si DJTS Buzau. Au spus prezent echipele Școlilor Gimnaziale din comunele: Maracineni, Sapoca, Cernatesti, Beceni, Vintilă Vodă, Manzalesti si Lopatari. Au fost invitați speciali copiii din Centrul rezidențial nr. 5. La final a avut loc un meci demonstrativ susținut de echipa profesorilor participanți și echipa seniorilor din Cernatesti. Suntem încântați de faptul că am reușit să organizăm un astfel de eveniment pentru copiii din zonă, mai ales că mulți dintre ei sunt foarte talentați. Va multumesc tuturor și va astept la următoarea ediție”, a declarat Petrache Mârzea, primarul comunei Cernătești.

Articolul precedentCascadorie involuntară: s-a suit cu mașina pe balustradă !
Articolul următorPieton accidentat grav, pe Bulevardul Unirii