55 de copii care s-au întors cu premii de la olimpiade vor primi premii în bani din partea conducerii Consiliului Județean Buzău

Elevii și profesorii lor îndrumători vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute în decursul anului școlar 2018-2019. Este vorba despre 55 de copii care au reușit să ia premii la olimpiadele internaționale și naționale.

Rezultatele de elevi și de profesorii lor coordonatori la olimpiadele internaționale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei, indiferent de locul obținut. De asemenea, câștigătorii olimpiadelor naționale vor fi recompensați cu sume de bani în funcție de premiul obținut.

Astfel, cei 16 elevi care au obținut locul I la olimpiadele naționale vor primi câte 500 de lei, la fel ca profesorii lor îndrumători);

Câte 400 de lei vor fi acordați celor 32 de copii care au obținut locul II la olimpiadele naționale. De asemenea, 6 elevi precum și cei 5 profesori îndrumători vor primi de la Consiliul Județean câte 300 de lei fiecare, pentru locul III obținut la olimpiadă.

Pentru premiile acordate de Consiliul Județean performanței în educație, instituția buzoiană a alocat suma de 38.000 de lei.

Articolul precedentVremea se schimbă radical. Gata cu temperaturile ridicate
Articolul următorSpectacol de excepție, la Buzău, sub bagheta dirijorului şi compozitorului Vincent Grüger