Gloria n-a reușit victoria, în ultimul meci al anului. Buzoienii au remizat cu Ripensia, 3 la 3

Meci thriller, azi, la ultima reprezentație din 2019 a Gloriei, în fața propriilor spectatori.  Deși mercurul din termometre coborîse binișor sub 0, partida a fost una fierbinte, cu șase goluri dar și răsturnări inedite de situație.

Primii care au marcat au fost oaspeții, în minutul 20, după ce Voinea a trecut poate prea ușor de Balgiu, l-a driblat și pe Stoian și a înscris în poarta goală.

Gloria a revenit repede, prin cel mai în formă jucător al său, în ultima perioadă. Vali Munteanu a adus egalarea cu o execuție simplă, după ce a păcălit pasul la offside al oaspeților. Tot Vali Munteanu a adus pe Gloria în avantaj, în minutul 38. Extrema roș-albaștrilor a lobat cu fler și sânge rece portarul advers.

Oaspeții au egalat la 10 minute după pauză, prin Hresko, după o lovitură de colț, ajutați și de indecizia fundașilor Gloriei, dar și de o deviere norocoasă. Mai mult, cu cinci minute înainte de final, se părea că Ripensia va pleca cu toate punctele de pe stadionul din Crâng. Nouarul timișorenilor l-a lobat calm pe Stoian, trecându-și în cont dubla.

Gloria a reușit egalarea prin același providențial Vali Munteanu, după un șut la colțul lung, execuție la care keeperul timișorenilor a fost doar spectator.

Punctul acumulat azi de Gloria menține echipa buzoiană pe locul 10, în Liga a II-a, în afara obiectuvului stabilit de Ilie Stan și conducerea clubului. De altfel, tehnicianul buzoian a dat de înțeles că, în pauza de iarnă, se anunță o remaniere a lotului.

Articolul precedentJudețul Buzău va avea un nou steag
Articolul următorBourceanu pleacă de la Gloria Buzău