Trupul neînsuflețit al fetei ucise sîmbătă a fost ridicat, azi, de la morgă, de rude

Durere fără margini, astăzi, în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Trupul neînsuflețit al Valentinei Nica, tânăra de 21 de ani, incendiată de fostul iubit, a fost ridicat luni de morga Serviciului de Medicină Legală Buzău. La SML a fost adus și suspectul de omor, pentru a-i fi efectuată o expertiză psihiatrică menită să releve dacă avea sau nu discernământ.

Sicriul având înăuntru rămășițele Valentinei, a fost scos astăzi de la morgă și dus la capela bisericii „Sfântul Gheorghe” de pe strada Patriei. Rudele s-au prăbușit de durere în momentul în care sicriul a ajuns la biserică.

Între timp, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au venit luni cu precizări legate de acest cutremurător caz. Din informarea anchetatorilor reiese că fostul iubit al Valentinei este singurul inculpat în acest dosar, cel puțin până la acest moment.

Individul se află în arrest preventiv pentru 30 de zile iar în cauză, în prezent, el este singura persoană cercetată pentru uciderea victimei.

Articolul precedentSuspectul crimei de pe Bălcescu era sub influența drogurilor
Articolul următorMartisor special. Consultatii ginecologice gratuite in perioada 1-8 martie