Dijana Ujkic și Bobana Klikova, de la anul, la Buzău. Lor li se vor alătura Elena Livrinikj de la Rapid și Patricia Moraru, de la U. Cluj

Site-ul muntenegran de handbal mnerukomet.me anunța, zilele trecute, transferul extremei Dijana Ujkic la Gloria, începând din sezonul viitor. Deși este componentă a naționalei Muntenegrului, Dijana a evoluat destul de pușin, în sezonul actual, la Măgura Cisnădie.

O altă sportivă din Montenegru care va juca pentru Gloria de la anul este Bobana Klikovac, momentan sub contract cu SCM Craiova. Și Klikovac evoluează pentru naționala țării din fostul spațiu iugoslav.

Oficialii Gloriei s-au înțeles și cu Elena Livrinikj (Livriniki), una dintre cele mai bune handbaliste ale Rapidului. De altfel, macedoneanca a mai fost în vederile lui Romeo Ilie, încă de când evolua la Galați.

Un alt transfer perfectat este cel al Patriciei Moraru, una dintre cele mai talentate tinere handbaliste românce și o prezență constantă în loturile de tineret tricolore. Extrema de la U.Cluj a evoluat și la CSM București.

Oficialii Gloriei sunt de părere că sezonul viitor va fi unul și mai echilibra decât cel actual, întrucât toate echipele fac eforturi financiare pentru a transfera jucătoare de top, în ciuda crizei cauzate de virusul Covid-19.

Liga Florilor va fi una dintre primele competiții interne care se va relua, conform unui comunicat emis de cei de la Federația Română . Șefii handbalului au decis ca indiferent de scenariul  care va putea fi aplicat, activitatea competițională să se reia în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

Articolul precedentA fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19, în România
Articolul următorAl cincilea deces provocat de Covid-19