Clubul de handbal SCM Gloria Buzău anunță cu nemăsurată tristețe și durere în suflet trecerea în neființă a unui om care a însemnat enorm pentru handbalul buzoian! Domnul profesor Romeo Ilie a decedat astăzi, după o grea suferință, lăsând un gol imens în inimile iubitorilor handbalului buzoian!

Romeo iamandi avea 68 de ani și a fost mult timp în staff-ul tehnic al echipei de handbal din Buzău, ultima dată fiind director tehnic în mandatul lui Aurelian Roșca. Romeo Ilie, s-a născut pe 27 martie 1954, la Poşta Câlnău, și este cel care a pus bazele singurei echipe performante de handbal din Buzău, echipă care l-a începuturi s-a chemat Astral Poșta Câlnău, așa cum a dorit la vremea respectivă finanțatorul echipei.

Romeo Ilie a jucat fotbal la nivel de juniori şi când a intrat la Facultatea de Educaţie Fizică şi-a ales ca specializare acest sport care, credea el, i se potriveşte cel mai bine. Un profesor, care era şi decanul facultăţii, l-a cucerit prin seriozitate şi exigenţă şi l-a făcut să se îndrepte către handbal. După absolvirea facultăţii, Romeo Ilie a fost repartizat la o şcoală de la ţară. Se mai gândea încă la fotbal şi timp de doi ani a antrenat o echipă de amatori. A înţeles însă că nu poate realiza mare lucru cu nişte jucători pe care nu avea posibilitatea să îi prindă la antrenamente şi care veneau doar la meci, aşa că a renunţat la fotbal.

Întregul personal al clubului SCM Gloria Buzău, unde domnia sa a activat atâția ani, este alături de familia îndurerată și îi transmite sincere condoleanțe și multă putere în aceste momente dificile. 

În octombrie anul trecut, soția sa a decedat după o lungă suferință, fiind înmormântată la Bacău. Decesul soției a lăsat un mare gol în sufetul celui care s-a identificat cu handbalul buzoian.

Dumnezeu să-l aibă în pază!

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMarcel Boloş, anunţ despre majorarea pragului de venit pentru cardurile de energie: „Există această posibilitate”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET