Liderii ALDE de la centru au afirmat că mai mulți membri ai PMP vor trece la formațiunea politică a lui Tăriceanu. Acest lucru s-a confiirmat dupa ce alți doi senatori PMP au trecut la ALDE.

Este vorba despre senatorii Dorin Bădulescu și Adrian Mocanu. De menționat că Bădulescu era chiar liderul de grup al PMP din Parlament.

Adrian Mocanu s-a evidențiat prin faptul că a fost singurul membru al PMP care a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

Eugen Tomac, președinte PMP, a anunțat la vremea respectivă că Mocanu va fi exclus din partid. „Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac”.

Articolul precedentLa un pas de tragedie. Un tir scapat de sub control a intrat intr-o benzinarie la iesire din Buzau
Articolul următorDoi foşti prefecţi buzoieni, condamnaţi la 9, respectiv 5 ani de închisoare