Diplomă de Excelență din partea rectorului ASE pentru Colegiul Economic Buzău

Luni, 2 octombrie , a avut loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2019-2020 la Academia de Studii Economice București. La eveniment au participat membri ai conducerii universității, facultăților, invitati din mediul de afaceri, parteneri instituționali, directori de colegii și licee, cadre didactice, studenți. In cadrul festivității au fost înmanate diplome de excelență și de merit studenților care au obținut cea mai mare medie la admiterea din acest an și directorilor de colegii și licee, în semn de apreciere pentru numărul mare de absolvenți care au devenit studenți la ASE.

Colegiul Economic Buzău, s-a aflat în topul liceelor românești apreciate și premiate de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, în cadrul ceremoniei de deschidere. Semn al recunoașterii gradului inalt de pregătiresi creativitate de care se bucură elevii, diploma de excelență înmânată doamnei director Marioara Lungu, vine să confirme tradiția conform căreia majoritatea elevilor Colegiului Economic doresc să aprofundeze studiile în domeniul economic.

ASE este considerata drept cea mai importanta institutie de invatamant superior economic din țară si una dintre cele mai cunoscute universitati economice din Sud-Estul Europei.

Articolul precedentDomeniu boieresc din Rătești, loc de întâlnire în cadrul unui eveniment caritabil
Articolul următorTânăr de 18 ani, dispărut fără urmă. Părinții îl caută cu disperare