Gloria Buzău pune la dispoziția suporterilor 2 autocare gratuite, pentru deplasarea de la Galați

SCM Gloria va pune gratuit la dispoziția celor interesați mai multe autocare,  pentru meciul pe care echipa de fotbal îl va dispută în weekend  la Galați, în cadrul a ceea ce va reprezenta derby-ul ligii  III-a. Înscrierile au început deja și se pot face prin telefon, e-mail sau prin prezența la secretariatul clubului.

Microbiștii se pot înscrie de azi, pînă mîine după-amiază. Doritorii se pot trece pe liste prin SMS sau apel direct, la numerele de telefon 0745 475 553  sau 0762 146 221  sau prin e-mail, la [email protected]. De asemenea pot merge personal la sediul clubului din incinta complexului sportiv „Gloria Buzău”. Numărul susținătorilor ar putea fi limitat doar de capacitatea uneia dintre peluzele stadionului gălățean.

Suporterii trebuie să comunice seria și numărul cărții de identitate, alături de un număr de telefon, pentru contact. Deplasarea către Galați este programată pe 15 septembrie, cu plecare din fața stadionului la ora 16.

În primele trei etape, Gloria și Oțelul au bifat numai succese, conducînd, împreună, „seria Moldovei” a ligii a iii-a. Din cele cinci serii ale celui de-al treilea eșalon va promova numai cîte o echipă.

La îmbarcarea în autocare, suporterii buzoieni vor trebui să prezinte un act de identitate cu fotografie

Articolul precedentToamna Buzoiană se organizează mai devreme anul acesta
Articolul următorUn transformator electric a luat foc lângă Liceul Contactoare