Buzoienii care doresc să intre cu mașina în Parcul Crâng vor trebui să achite noile taxe, potrivit unui anunț făcut de Primăria Buzău. Decizia intră în vigoare din data de 13 noiembrie.

Primăria Buzău anunță că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 36 din 22 august 1992 privind stabilirea unor taxe locale, actualizată prin Hotărârea CLM nr. 25 din 30 mai 1996, privind instituirea taxei speciale pentru limitarea accesului cu autovehicule în Parcul Crâng, începând de mâine, 13 noiembrie, orele 08:00, accesul autovehiculelor în incinta parcului va fi permis numai pe baza taxelor prevăzute în Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 376 din 18 decembrie 2017 privind stabilirea, la nivelul municipiului Buzău, a impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2018 :

  • a) pentru accesul cu autovehicule proprietatea persoanelor juridice 10,50 lei/acces;
  • b) pentru accesul cu autovehiculele în vederea aprovizionării unităţilor de alimentaţie publică 273,00 lei/lună existente în parcul Crâng;
  • c) pentru eliberarea permisului de liberă trecere 42,00 lei/lună pentru persoane fizice.

Plata taxei de acces şi a permiselor se va face la punctul de intrare amplasat pe Aleea Căprioarei. Accesul autovehiculelor pe Aleea Mistreţului este interzis, cu excepţia S.C. URBIS SERV S.R.L. Buzău.

Articolul precedentActivitate îngreunată la Caziere. Documente, eliberate în 3 zile
Articolul următorLuminițele festive se vor aprinde de Ziua Națională