Alina Ilie a fost aleasă în echipa ideală a Ligii Florilor

Una dintre componentele echipei de handbal Gloria Buzau se regaseste si in saptele ideal alcatuit de tehnicienii din Liga Florilor. Este vorba despre interul dreapta, Alina Ilie. Handbalista a declarat ca aportul colegelor de echipa  a fost decisiv, pentru obtinerea acestei distinctii.

Măgulită de alegerea pe care au făcut-o tehnicienii din Liga Florilor, Alina Ilie a precizat din start că meritul este unul colectiv și că aportul colegelor din lotul Gloriei la evoluțiile de pe parcursul sezonului a fost unul cât se poate de important. De altfel, cum handbalul este un sport de echipă, nici nu se putea altfel.

Și venirea la Buzău, a mărturisit handbalista, a fost una cât se poate de inspirată. Ilie a găsit o atmosferă excelentă, atât în vestiar cât și în ceea ce privește aportul spectatorilor.

Echipa ideală este compusă din Denisa Dedu (CSM BUC), Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Cristina Neagu (CSM BUC), Alicia Fraga Fernandez (Vâlcea). Alina Ilie (GLORIA),  Marta Lopez (Vâlcea) și Asma Elghaoui  (Vâlcea)