Județul Buzău are un nou prefect numit în ședința de Guvern din această seară. Este vorba despre liberalul Marian Daniel Țiclea care ocupă postul lăsat liber în urma cu mai bine de o lună de zile de Silviu Iordache, care fusese proprus de USR.

Daniel Țiclea este vicepreședinte PNL Buzău. De profesie economist, este contabil șef în cadrul CNAIR Sucursala Drumuri Naționale Buzău și expert evaluator independent și vicepreședinte al CECCAR Buzău. În ultima perioadă a devenit mai vizibil în cadrul unor luări de poziții din postura de vicepreședinte pe probleme de comunicare al PNL Buzău, funcție obținută în urma alegerilor din PNL Buzău care au avut loc în aceasta vară.

În noua funcție, Daniel Țiclea îi va avea ca subprefecți pe colegii săi de partid Marieta Bolos și Viorel Holban, care au fost numiți în martie 2021.

”Daniel Țiclea este un profesionist, un om foarte bine pregătit profesional, cu un CV impresionant, doctorand în domeniul economiei și absolvent de master în managementul sectorului public. Daniel Țiclea un om de echipă și parte a noului PNL ce se construiește în Buzău. Sunt convins că toate calitățile umane și profesionale ale lui Daniel Țiclea se vor reflecta și în activitatea pe care o va desfășura la Instituția Prefectului Județului Buzău” a spus președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAcţiuni ale poliţiştilor în trafic. 20 de permise de conducere reţinute
Articolul următorSe fură telefoane mobile la o Școală Postliceală din municipiul Buzău