Sunt tineri, joviali si cu multa initiativa. Se implica activ in multe proiecte si nu se dau inapoi atunci cand afla ca cineva are nevoie devajutor.

Pentru ei voluntariatul inseamna mai mult decat o adeverinta necesara la facultate si iai doresc sa adica in randurile lor si alti adolescenti ce cred in faptul ca Romania va arata intr-o zi altfel datorita lor.

Este vorba despre un grup de adolescenti din cadrul Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret ce functioneaza pe langa Consiliului Judetean. Toti elevi la liceele din municipiu sunt primii care se implica si chiar isi exprima opiniile in situatii ce tin de tineri.

Printre multele proiecte in care s-au implicat este si campania de donare de sange desfasurata astazi la Centrul de Transfuzii cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului.

Adolescentii au reusit sa aduca la Centrul de Transfuzii aproape o suta de persoane, un numar rar inregistrat de institutia sanitara in ultima vreme.

„Ne dorim sa ii facem pe buzoieni ca este important sa ne implicam. Sta in puterea noastra sa schimbam lucrurile si sa intindem o mana de ajutor celor ce au nevoie. Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa aducem oamenii in campania noastra si le multumim tuturor celor ce ni s-au alaturat”, a declarat Malina Mihai, liderul departamentului de Responsabilitati Civice din cadrul Consiliului Consultstiv pe Probleme de tineret.

 

Articolul precedentOctogenara ucisa la Fundeni Zarnesti. Eforturile echipajului de pe ambulanta, inutile
Articolul următor„Top Gun”, mîine, la Boboc. Miting aerian de la 9.30