Anca Alexandrescu a anunțat luni seară, la „Culisele statului paralel”, care sunt ultimele mesaje promovate de liberalii conduși de Florin Cîțu în plină criză politică și pandemică.

 

Potrivit Ghidului de mesaje din PNL de luni, 25 octombrie 2021, prezentat de Anca Alexandrescu, printre principalele promovări se află situația politică – „PNL, responsabilitate față de români”, urmat de „Maratonul vaccinării – un succes”, recomandat să fie promovat intens pe rețelele de socializare, sau de încrederea mediului de afaceri în măsurile liberale, de creșterea pilonului II de pensii, cu 25%. 

„Ce îi preocupă pe liberali? Când mor oameni, nu au medicamente, tu trăiești în bula ta?”, s-a întrebat retoric Anca Alexandrescu, referitor la mesajele promovate de liberali în această perioadă foarte grea prin care trece România. 

Imagine

Despre strategia adoptată de PNL sub conducerea lui Florin Cîțu în această perioadă grea pandemică, jurnalistul Dan Bucura a atras atenția că nu este vorba de un succes al campaniei de vaccinare, ci, de fapt, „oamenii de fapt nu vor să ajungă în acel iad, din spitale”.

În legătură cu promovarea pe Facebook, jurnalistul Dan Bucura mai consideră că, din contră, prin aceste mesaje, liberalii vor fi blamați: „E nenorocire! 9 români din 10 îi întreabă unde sunt pensiile tăiate, unde sunt banii pentru firme!”.

Sorin Roșca Stănescu a apreciat, luni seară, la „Culisele statului paralel”, că „de foarte mulți ani comunicarea merge din ce în ce mai rău. Mai bine lasă orice strategie. Trei mandate de președinți ai PNL în care lucrurile merg în același fel. Nici PSD nu a făcut asemenea greșeli. În condițiile în care poporul are toate motivele să le dea liberalilor în cap. E foarte greu sa faci campanie de promovare când stai atât de prost. Cu atat mai stupid e sa dai propaganda prin aceste mijloace”.

Articolul precedentTurbulent reținut de polițiști
Articolul următorBănuit de furt calificat, identificat de poliţiştii buzoieni