Moarte suspectă, în Micro XIV ! Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, însă nu exte exclusă varianta unei crime

Descoperire șocantă, făcută azi-noapte de un trecător lângă un bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, la mică distanță de un bloc cu zece nivele. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, însă nici până la această oră nu s-a reușit aflarea identității victimei.

Mister total, în jurul morții unui bărbat necunoscut, care nu locuia în Micro XIV, dar care ar fi ales să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe acoperișul blocului 39, situat între biserica „Sfântul Andrei” și școala gimnazială cu același nume. Un tânăr din cartier a fost cel care a descoperit trupul bărbatului zăcând într-o baltă de sânge, moment în care a sunat la 112.

Echipajul unei ambulanțe sosite la scurt timp la fața locului a demarat procedurile de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Asupra sa nu au fost găsite documente și nimeni nu a putut stabili identitatea acestuia.

Anchetatorii au urcat pe bloc, în speranța că vor găsi indicii care să confirme prima ipoteză de lucru, sinuciderea. Misterul morții bărbatul este însă adâncit de faptul că acesta nu ar fi putut urca pe acoperișul blocului, ușa de acces fiind încuiată cu lacăt, iar cheia era păstrată de către administrator.

De asemenea, precipitarea de la unul dintre geamurile blocului ar fi fost greu de înfăptuit, având în vedere poziția și localizarea cadavrului, departe de orice ferestră a turnului.

Articolul precedentO cisternă și 3 mașini implicate într-un grav accident la Mihăilești
Articolul următorInundații, în urma potopului de acum o oră