Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Smeeni, și-a găsit sfârșitul după ce ar fi stat de vorbă mai mult decât trebuia cu concubina unui consătean. Autorul omorului a fost reținut.

În ultima vreme, septuagenarul mergea acasă la un localnic pentru a discuta cu partenera acestuia, o femeie cu 39 de ani mai tânără. Se pare că partenerul femeii, un bărbat în vârstă de 43 de ani, era iritat de desele vizite pe care bătrânul i le făcea concubinei sale.
Ieri, septuagenarul a mers din nou la casa femeii pentru a sta de vorbă. Atât el, cât și concubinul femeii se aflau în stare de ebrietate, iar până la încăierare a fost doar un pas. Într-o criză de gelozie, bărbatul de 43 de ani s-a repezit cu pumnii și cu picioarele asupra vecinului insistent. Cel din urmă a reușit să scape, dar s-a prăbușit pe șosea, în drumul său spre casă.
Un tânăr l-a ajutat să ajungă la domiciliul său și a sunat la salvare, dar, până la ajungerea salvatorilor, bătrânul de 78 de ani a decedat. La scurt timp, polițiștii au intrat pe fir și au reușit să afle cum s-a petrecut totul.
Autorul omorului a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Articolul precedentLocuinta Protejata pentru gazduirea victimelor violentei domestice, inaugurată la Buzău
Articolul următorMăsuri de urgență. Se dezinfectează autobuzele și locurile de joacă