La sfârșitul lunii, Prefectura va verifica în teren modul în care s-au făcut pregătirile pentru operațiunile de deszăpezire

Din ordinul prefectului Carmen Ichim, 6 comisii mixte de control vor verifica în următoarele zile capabilitatea de intervenție a Secției de Drumuri Naționale și a Consiliului Județean Buzău pentru gestionarea situațiilor de urgență ce pot apărea în iarnă. Măsura a fost anunțată azi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Comisiile formate din reprezentanți ai Instituției Prefectului Buzău, ai serviciilor deconcentrate precum și ai SDN și CJ Buzău vor verifica în teren toate bazele de deszăpezire din județ, unde administratorii de drumuri naționale și județene trebuie să facă dovada că dețin stocurile de material antiderapant, carburant și utilajele necesare pentru asigurarea intervențiilor, în cazul unor fenomene meteo severe.

Rezultatele controalelor vor fi prezentate membrilor CJSU Buzău la începutul lunii decembrie. În cazul constatării unor deficiențe, administratorii de drumuri vor fi obligați să ia imediat măsurile necesare pentru remedierea acestora.

Articolul precedentCe pățiți de la 1 ianuarie dacă refuzați să vă legitimați
Articolul următor60 de ani de închisoare. Trei frați, condamnați pentru uciderea unui vânzător de sare