Luni, 28 octombrie 2019, este prima zi de lucru pentru angajații Companiei de Apă Buzău în noul sediu de pe strada Spiru Haret.

Fostul hotel „Crâng”, cumpărat cu suma de 1.7 milioane de euro, a fost transformat în sediu modern pentru a găzdui activitatea personalului Companiei de Apă. În ultimele zile, baza materială a fost scoasă din sediul de pe bulevardul Unirii și transportată în noul sediu de lângă Colegiu. Pedagogic.

Conducerea Companiei de Apă Buzău anunță că începând de luni, 28 octombrie, instituția își va desfășura activitatea în noul sediu de pe Spiru Haret, fostul Hotel Crâng. În noua locație va fi relocată întreaga structură organizatorică (funcțională și operativă) a companiei.

Conducerea instituției mai anunță că programul de lucru, cu toate categoriile de clienți, nu va suferi modificări, acesta fiind: Luni – joi: 07:30-16:00 și vineri: 07:30-13:30.

Fostul Hotel Crâng a fost cumpărat în 2015 și a intrat într-un proces de reabilitare și recompartimentare, pentru a putea găzdui birourile firmei care administrează rețelele de apă din județ. Sediul de pe Spiru Haret va găzdui dispeceratul Companiei de Apă, care va controla problemele din întreg județul.

Per total, investiția privind cumpărarea clădirii, renovarea și compartimentarea acesteia s-a ridicat la 3 milioane de euro.

În (deja) vechiul sediu de pe bulevardul Unirii ar urma să fie amenajate locuințe sociale pentru o parte dintre chiriașii Primăriei de pe strada Cuza Vodă.

Articolul precedentTînăr din Largu, dispărut din Septembrie
Articolul următorVremea se schimbă radical. Gata cu temperaturile ridicate