Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, cele europarlamentare și cele locale, comasate de frica AUR, a ajuns luni, 27 mai, în județul Buzău.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, candidat pentru Parlamentul European, le-a mulțumit celor prezenți la eveniment și a făcut o comparație între Buzăul premierului Ciolacu și regiunea Moldovei.

“Dragi prieteni, vă mulțumesc că sunteți prezenți astăzi aici! Sunt bucuros că într-o astfel de zi, pe o astfel de vreme, și în astfel de vremuri tulburi, ați găsit puterea, răbdarea și interesul pentru a fi din nou împreună cu noi, într-un moment solemn, într-un moment important pentru Partidul AUR în județul Buzău. Buzău nu e în Moldova. Dar, Buzău este la fel de sărac ca toată Moldova. Știu că Buzău nu e în Moldova, dar este la fel de părăsit ca toată Moldova. Știu că Buzău nu e în Moldova, dar are un premier. În funcție. Care nu face nimic pentru el, cum nu face nici pentru Moldova”, a spus liderul senatorilor AUR.

Claudiu Târziu a reiterat importanța votului din 9 iunie:

“Suntem aici pentru a vedea că avem oaste cu care să luptăm din 9 iunie încolo. Nu este decât o singură șansă, poate ultima, în 9 iunie. Nu există nicio altă soluție, decât AUR. Nu vă mai amăgiți, dacă ați făcut-o până acum. Nu vine nimeni să ne salveze, altcineva, dacă nu facem noi asta! Pe 9 iunie este ziua! Ori noi, ori ei! Noi românii obișnuiți, noi românii care suportăm de 34 de ani această bătaie de joc a guvernărilor succesive PSD-PNL în toate formele, când împreună, când separat, când într-o falsă opoziție, când într-o falsă putere, pentru că nici ei n-au puterea, sunt niște păpuși trase de sfori de alții. Sunt 34 de ani de când nu mai avem speranță. Ne-a murit repede la începutul anilor 90, dacă vă aduceți aminte, când au fost primele valuri de emigranți din România, când au fugit primii români de noul regim comunist.
Sunt 34 de ani de mizerie, de batjocură, de jaf. NOI suntem Apărătorii Patriei Române! Ei sunt niște trădători!
EI vor să ne închidă minele, NOI ne apărăm industria. Ei vor să-l scoată pe Dumnezeu din sufletul nostru, NOI ne apărăm credința. Ei vor să ne determine să mâncăm insecte și larve, NOI apărăm o alimentație sănătoasă. Ei vor să ne impună ideologia de gen. NOI apărăm normalitatea. Ei vor familii curcubeu. NOI vrem normalitatea. Ei vor să ne răpească suveranitatea, NOI o apărăm. Ei vor să lichideze libertatea în toate formele ei, NOI o apărăm”.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentCOD GALBEN de ploi torențiale
Articolul următorLegea „fugarilor”, în dezbaterea Curţii Constituţionale