Căpitanul Gloriei , Ciprian Petre, va juca pentru Petrolul Berca, într-un meci de old boys

Ciprian Petre, George Timis, Ilie Stan, Mircea Constantin, Gabriel Bodescu sau Mugurel Kaizer sunt doar cateva fostele glorii ale fotbalului buzoian care vor evolua in meciul de old-boys, gandit ca un preambul pentru Finala Cupei României Faza Județeană, de la Berca. In main eventul serii, se vor lupta pentru trofeu Avîntul Zărnești și Voința Limpeziș.

Eveniment care va împăca atît fanii finalistelor Cupei României, Voința Limpeziș și Avîntul Zărnești, cît și pe nostalgici. În deschiderea finalei, vor evolua, într-un meci de old-boys între Gloria și  Petrolul Berca, nume mari ale fotbalului buzoian. Pentru Gloria vor juca Ilie Stan, proaspătul tehnician al Gloriei, George Timiș, Mircea Constantin, Ion Balaur, Gabi Marcu sau Aurel Ionescu. Petrolul va dispune, de asemenea, de un 11 garnisit cu nume mari, precum Mugurel Kaizer, Gabi Bodescu, Daniel Petre, Cornel Rogoz și..surpriză, Ciprian Petre. Căpitanul Gloriei a ales să joace pentru echipa la care a evoluat înainte de a pleca în fotbalul mare, la Juventus București.

Finala Cupei României Faza Județeană se va juca la Berca, pe 12 Iunie. AJF a decis ca meciul să se dispute aici, pentru a impulsiona fotbalul din zonă. În plus, din cauza renovărilor continue, Arena din Crîng nu a putut găzdui evenimentul. Ultima finală de cupă s-a jucat, anul trecut, la Rîmnicu-Sărat.

Ambele combatante de miercurea viitoare sunt văzute ca revelații ale sezonului, Zărneștiul învingînd în semifinale cu 5 la 1 pe campioana ligii a IV-a Team Săgeata, în timp ce Limpeziș a trecut de specialista cupei, Voința Lanurile.

Articolul precedentSatul Chirlești, afectat de inundații. Curțile și casele oamenilor, sub apă
Articolul următorTrafic oprit, la Păltineni, din cauza aluviunilor